CONTACT

contact

Wil je mij als tekstschrijver of journalist inhuren? Of heb je een vraag over mijn diensten? Neem dan contact op via de mail, bel of stuur me een Whatsappje. 

Twijfel je nog of ik je kan helpen met jouw tekstuele probleem? Ik ben altijd beschikbaar voor een geheel vrijblijvende intake en offerte. Laten we in gesprek gaan en ontdekken wat ik voor je kan doen.

 

(06) 216 16 395

Adres: Velperweg 19, 6824BC Arnhem

Email: info@brechtmedia.nl

KVK 76770710

Brecht is een prettige collega en een kundig journalist. Ze is een kei in zowel redactionele als commerciële content maken; een combinatie die je niet vaak tegenkomt bij schrijvers. Ze is creatief, ondernemend en doortastend. Kan snel schakelen en heeft een brede algemene ontwikkeling.

Jolinda van Alfen

indebuurt.nl

Brecht is de vaste tekstschrijver van mijn bedrijf en heeft mijn website en flyer opgemaakt. Ook voor mijn andere projecten heeft ze veel betekend. Brecht krijgt het altijd voor elkaar om mijn visie goed te verwoorden. Ze is veelzijdig, vol met ideeën en altijd zeer behulpzaam!

Jitske van Groenland

Jitske van Groenland kunstrestauraties

Brecht schrijft voor Woonhome originele branded content verhalen. Van online onderzoek en copywriting tot het online zetten van de verhalen. We zijn echt super tevreden met onze samenwerking. Ze heeft zich direct onze schrijfstijl eigen gemaakt, ze is proactief in de communicatie en snel met aanleveren.

Raymond & Donny

woonhome.nl