Teksten laten nakijken

Dat verhaal opschrijven? Lukt je zelf ook wel. Jij hebt alle kennis in huis om het goed te verwoorden. Maar is je verhaal ook foutloos, loopt de tekst lekker en dient ‘ie het juiste doel? Dat weet je niet zeker. Laat teksten nakijken en je bent verzekerd van een verhaal dat werkt.

“Samen maken we een meesterwerk”

Je kunt je blind staren op een tekst. Dat zorgt ervoor dat je simpele fouten niet meer ziet. Bovendien is een tekst niet alleen een mooi verhaal. Het dient ook een doel. Sluit je verhaal daar nog wel op aan? Laat mij je teksten redigeren. Samen maken we er een meesterwerk van. 

Brecht Tekst & Media
Middel 14
Brecht Tekst & Media

Hoe ik te werk ga

Als je teksten laat corrigeren dan doe ik meer dan spelfouten eruit halen en grammatica rechttrekken. Natuurlijk kijk ik naar punten, komma’s en dt-fouten. Maar ik kijk ook naar de toon, het doel en het medium. Ik ga met mijn digitale rode pen door je tekst, zodat je precies kunt zien welke wijzigingen ik adviseer en waarom.

"Of je nu een boek schrijft of een menukaart: ik ben je tweede paar ogen"

Wat kost dat?

Elke tekst is anders. Voor ik je kan vertellen hoeveel het kost om je verhaal te redigeren, heb ik een stukje proeftekst nodig. Je kunt me een pagina (of meer) sturen. Op basis daarvan bepaal ik het prijskaartje. 

Voor deze bedrijven schrijf ik

Hannes de Paauw
Hannes de Paauwdirecteur/eigenaar CTS IT
Lees verder
Ontzettend knap hoe iemand die niet uit de wereld van IT of IoT komt in een hele korte tijd zo goed de kern van onze business kan verwoorden! Daarnaast neemt ze de lead, komt met eigen voorstellen en is niet bang om de discussie met je aan te gaan. Brecht beveel ik bij deze dan ook van harte aan.
Raymond & Donny
Raymond & DonnyWoonhome.nl
Lees verder
Brecht schrijft voor Woonhome originele branded content verhalen. Van online onderzoek en copywriting tot het online zetten van de verhalen: ze pakt het allemaal op. We zijn echt super tevreden met onze samenwerking. Ze heeft zich direct onze schrijfstijl eigen gemaakt, is proactief in de communicatie en snel met aanleveren.
Jolinda van Alfen
Jolinda van Alfencommunity manager indebuurt.nl
Lees verder
Brecht is een kundig schrijver. Ze is een kei in zowel redactionele als commerciele content maken; een combinatie die je niet vaak tegenkomt bij schrijvers. Ze is creatief, ondernemend en doortastend.
Jitske van Groenland
Jitske van GroenlandJitske van Groenland kunstrestauraties
Lees verder
Brecht is de vaste tekstschrijver van mijn bedrijf en heeft mijn website en flyer opgemaakt. Ook voor mijn andere projecten heeft ze veel betekend. Brecht krijgt het altijd voor elkaar om mijn visie goed te verwoorden. Ze is veelzijdig, vol met ideeën en altijd zeer behulpzaam!
Vorige
Volgende

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Laat van je horen! Vul het contactformulier in, dan plannen we snel een gesprek.