Tekstschrijven

Een verhaal vertellen

“Een tekstschrijver? Ik kan toch best zélf mijn teksten schrijven?”

Niemand weet meer over jouw bedrijf dan jijzelf. En toch kan een tekstschrijver er beter over schrijven. Want weet je ook hoe je een tekst goed indeelt? Hoe je de juiste doelgroep aanspreekt – of hoe je ze afschrikt? En weet je hoe een tekst kan bijdragen aan je online vindbaarheid?

Ik schrijf, herschrijf en controleer alle soorten teksten. Zo zorg ik ervoor dat je verhaal lekker leest en effectief is. Ik schrijf een verhaal dat informeert, overtuigt, inspireert of zelfs ontroert. Heb je zelf al iets op papier maar vraag je af of het goed in elkaar zit? Of wil je iemand die je helpt jouw verhaal te verwoorden? Kan allemaal.

Een nieuw onderwerp aanpakken en écht uitzoeken vind ik heerlijk. Daarom kan ik ook goed meedenken over de juiste inhoud, toon en lengte van een tekst. Lees hieronder wat ik zoal voor je kan schrijven of bekijk direct mijn portfolio.

brecht media tekstschrijven

Een verhaal vertellen

“Een tekstschrijver? Ik kan toch best zélf mijn teksten schrijven?”

Niemand weet meer van jouw bedrijf dan jij. En toch kan een tekstschrijver er beter over schrijven. Want weet je ook hoe je een tekst goed indeelt? Hoe je de juiste doelgroep aanspreekt – of hoe je ze afschrikt? En weet je hoe een tekst kan bijdragen aan je online vindbaarheid?

Ik schrijf, herschrijf en controleer alle soorten teksten. Zo zorg ik ervoor dat je verhaal lekker leest en effectief is. Ik schrijf een verhaal dat informeert, overtuigt, inspireert of zelfs ontroert. Heb je zelf al iets op papier maar vraag je af of het goed in elkaar zit? Of wil je iemand die je helpt jouw verhaal te verwoorden? Kan allemaal.

Een nieuw onderwerp aanpakken en écht uitzoeken vind ik heerlijk. Daarom kan ik ook goed meedenken over de juiste inhoud, toon en lengte van een tekst. Lees hieronder wat ik zoal voor je kan schrijven.

brecht media tekstschrijven

Brecht schrijft..

Webteksten

Je zwoegt al dagen op de teksten voor je website en hebt pas drie regels op papier? Laat mij helpen. Ik zet je losse schrijfsels om in een verleidelijke, persoonlijke tekst. Geschreven vanuit de klantvraag en met een goede dosis originaliteit.

SEO

SEO, die term heb je vast wel eens gehoord. Het betekent het verbeteren van je website zodat Google je hoog in de zoekresultaten zet. Goede teksten op je website helpen daarbij. Alles dat ik voor je schrijf is SEO-proof en draagt dus bij aan die positie in Google.

 Blogs en updates

Als je website eenmaal online staat, wordt deze vaak snel verwaarloosd. Omdat je geen plezier hebt in het regelmatig schrijven en plaatsen van blogs, bijvoorbeeld. Laat mij het voor je doen. Ik schrijf al je blogs en houd tevens je andere pagina’s up-to-date.

Branded content

Branded content is het nieuwe adverteren: vertellen over een bedrijf of ondernemer zonder schreeuwerige banners en opdringerige teksten. In plaats daarvan een authentiek en eerlijk verhaal. Ik vertel dat verhaal op originele wijze.

Herschrijven en corrigeren

 Soms heb je al wel een tekst voor je homepage, ‘over mij’ pagina of social media maar ben je er gewoon niet blij mee. Laat het aan mij zien en ik vertel je wat er beter kan. Ik help je met corrigeren en eventueel herschrijven van alle soorten tekst.

Flyers, brochures en meer

Ook het schrijven van offline teksten voor flyers, brochures en pamfletten kun je aan mij overlaten. Hoe minder ruimte je hebt, hoe belangrijker een pakkende boodschap is. Geeft niet. Met twee zinnen vertel je al een heel verhaal.

Hoe Brecht helpt

Je wil unieke, prikkelende teksten voor je website of blog om jouw potentiële klanten te bereiken. Toch lukt het maar niet om je verhaal te verwoorden. Herkenbaar? Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een verhaal heeft. Het zelf op papier zetten, lukt alleen niet altijd. Daar heb je mij voor. Ik ontdek samen met jou het verhaal van je onderneming. Dit zet ik om naar mooie teksten in jouw woorden. Teksten die het juiste doel dienen en een stukje van jezelf laten zien. Dat kan voor je website maar ook op social media, in blogs, mailings en meer. Want je verhaal is er al. We moeten het alleen nog even ontdekken.

Wat een goed verhaal kan doen

Een goed verhaal is meer dan een foutloze tekst. Je wil een originele en prikkelende formulering gebruiken die je doelgroep aanspreekt. Daarnaast is een goed opgebouwde tekst geliefd door Google: het heeft positief effect op je vindbaarheid online.

In al jouw tekstuele uitingen wil je duidelijk maken wat je kan maar vooral ook wie je bent. Dat stukje persoonlijkheid zorgt dat potentiële klanten een band met jou en je merk opbouwen. Jouw ideale klant gaat sneller af op je expertise als hij je vertrouwt. En dat begint allemaal bij je verhaal.

Stap voor stap

 Of je nu al je schrijfwerk volledig uit handen wil geven, of alleen zoekt naar een sterke tekst voor je homepage: ik ga altijd stapsgewijs te werk. In een gratis kennismakingsgesprek leer ik jou en je bedrijf kennen. Op basis daarvan bepaal ik wat je nodig hebt en hoe. Niets gebeurt zonder jouw goedkeuring. Ook tussendoor houd ik je op de hoogte van wat ik doe en stuur ik je proefteksten. Niet tevreden met het resultaat? Dan krijg je van mij altijd een gratis correctieronde.

Ik wil andere ondernemers helpen een goed verhaal op papier te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat mensen sneller vertrouwen in je hebben als ze jouw persoonlijke verhaal kennen. Ik zie echter dat veel ondernemers moeite hebben dat te verwoorden, ook al hebben ze nog zo’n mooie missie en visie. Ik ben graag de persoon die helpt dit goed te verwoorden. 

brecht media tekstschrijven

Zin om aan de slag te gaan?

Ik in ieder geval wel! Stuur me een bericht voor meer informatie over mijn diensten, of om gewoon eens kennis te maken.