Teksten laten schrijven

Een tekst over je eigen bedrijf schrijven: dat is lastiger dan je dacht. Niet omdat je ‘t kofschip vergeten bent, of omdat je geen verhaal te vertellen hebt. Maar omdat het moeilijk is dat mooie verhaal in je hoofd op papier te zetten. 

Laat mij de woorden voor je vinden. Woorden die bij je passen en de juiste mensen bereiken. Jouw verhaal is uniek, en het mag gehoord worden.

 

Tekstschrijver inhuren

Je kunt eindeloos praten over je bedrijf. Maar het liefste focus je op je dagelijkse werk, waardoor bijzaken zoals teksten schrijven blijven liggen. Geen nood, want daarvoor kun je een tekstschrijver inhuren. Ik schrijf met liefde deze teksten voor je:

  • Website teksten
  • Blogs
  • Whitepapers
  • E-boo

Veelgestelde vragen

Wat kost een tekst laten schrijven?

Dat hangt van een heleboel af, zoals voorwerk, research en interviews. Ik kan dus pas na een intakegesprek een prijskaartje maken. Die prijs licht ik ook toe. Om je een idee te geven: minimale investering voor o.a. een blog is 140,-. 

Ik heb al een tekst geschreven maar zoek iemand die het nakijkt. Kan dat? 

Dat kan zeker! Heb je zelf al een tekst op papier maar zoek je iemand die foutjes eruit pikt en het lekker vlot maakt? I’m your girl. Kijk voor meer info op mijn pagina Redigeren.

Ik heb meer dan alleen tekst nodig. Kan je ook een website maken/vormgeven?

Ik heb basiskennis van websites maken en design, maar het is niet mijn vak. Gelukkig heb ik een netwerk vol creatieve makers. Ik breng je graag in contact met de juiste persoon. 

Hoe kom ik meer te weten? 

Tijdens een gratis (telefonisch) intakegesprek kun je me precies vertellen waar je hulp bij nodig hebt. Je zit dan nog nergens aan vast. We gaan eerst bespreken wat je wensen zijn en hoe ik kan helpen. Op basis daarvan ontvang je een offerte en toelichting op de werkwijze.

 

Blog

Journalistiek en webredactie

Wist je dat ik ook al jaren werk als journalist en webredacteur? Ik schreef onder andere voor De Gelderlander, indebuurt Arnhem en Filosofie Magazine. Naast mijn commerciële klussen schrijf ik nog altijd graag voor journalistieke redacties.

Voor deze organisaties werk ik

Benieuwd wat ik voor jou kan schrijven?

Laat van je horen! Vul het contactformulier in, dan plannen we snel een gesprek.